• På Tonys Budbil erbjuder vi dig bud i Skåne

Om Tonys Budbil

Varmt välkommen till Tonys Budbil! Vi är en komplett bud-och transportfirma med huvudkontor i Helsingborg. Vi har även kontorsfilialer i Landskrona och Malmö och vi är cirka 50 anställda med en årlig omsättning på ungefär 30 miljoner kronor årligen. Det gör Tonys Budbil till ett av södra Sveriges största bud- och transportföretag. Våra tjänster riktar sig till både företag och privatpersoner.

Företaget grundades redan 1987 av Tony Ljungdahl. Tony är fortfarande lika aktiv i företaget idag som VD. Vi utför alla slags transporter och vi levererar över större delen av Skåne – och även ut i Europa om du som kund har önskemål om det. Vare sig du behöver ha ett kuvert budat inom en stad eller lastpallar med tungt och skrymmande gods till kontinenten så ordnar vi det.

Vi kör på direkten och beställning

För att kunna lösa alla möjliga transporter har vi ett 30-tal bilar till vårt förfogande. Vi kör både med direktbilar och förbeställning. Inom en halvtimme efter att du har kontaktat oss så är ditt gods på väg till mottagaren, förutsatt att transporten inte överstiger 900 kg. Gör den det så får du alltid ett besked när du ringer om när transport kan påbörjas. Vanligtvis sker det redan inom en timme.

När du låter oss på Tonys Budbil sköta din leverans så kan du vara säker på att vi gör allt för att ge dig bästa tänkbara service. Med ytterst duktiga yrkeschaufförer och nödvändiga branschförsäkringar som Alltrans 2007, Allbud 98 och Bohag 2000 så kan du vara säker på att ditt gods är i goda händer.

Kontakta oss gärna om du är i behov av transporthjälp eller har frågor om våra tjänster!© 2013 Alla rättigheter förbehållna av Minisidor » Experter på lokal sökmotoroptimering