Kontakta oss

Vi på Tonys Budbil har varit verksamma i bud- och transportbranschen sedan 1987. Det året grundade Tony Ljungdahl företaget i Helsingborg. Idag ligger fortfarande vårt huvudkontor i Helsingborg, men vi har även kontorsfilialer i Landskrona och Malmö. Genom åren har företaget utvecklats mycket och vi är en nu en av södra Sveriges största budfirmor med cirka 50 anställda och en årlig omsättning på runt 30 miljoner kronor.

Transporter på ögonblicks varsel

Vi kör både med direktbilar och på förbeställning. När du kontaktar oss så kan vi hämta ditt gods inom en halvtimme efter att du har ringt. Rör det sig om en tung transport på över 900 kg så kan vi oftast vara på väg inom en timme efter att du har kontaktat oss. Vi kör över hela Skåne och vidare mot Europa när så önskas. Det spelar ingen roll om du vill skicka ett dokument med bud inom samma stad eller har flera lastpallar med tungt gods som ska till Spanien. Vi löser din transport oavsett hur den ser ut.

En bred fordonsflotta och erfarna chaufförer

Till vårt förfogande har vi duktiga chaufförer och ett 30-tal bilar av olika storlek och kategorier. Vi har bland annat kapacitet att utföra kyl – och värmetransporter. Förutom våra pålitliga budtjänster har vi även personaluthyrning och de företag som har ett behov av chaufförer, terminalarbetare och lastningspersonal är varmt välkomna att höra av sig till oss. Vi har även lokaluthyrning och viss bilförsäljning.

Varmt välkommen till oss på Tonys Budbil!© 2013 Alla rättigheter förbehållna av Minisidor » Experter på lokal sökmotoroptimering